![]() |
#1 |
(کاربر تازه وارد)
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
|
![]() تو دوستِ خوبِ منی و من چقدر بدم كه گاهی ازت غافل میشم. بارها بهت خیانت كردم و مرتكب لغزش شدم، اما هر دفعه كه بیپناه و شرمسار برگشتم در كمال ناباوری دیدم ... تو هنوز هم همونجایی، سرِ قرارمون و به همون مهربونی همیشگي وقتی كه سرگرم جذابیتهای زندگی شدم، بذار بگم كه ازت غافل شدم و جذبِ دل مشغولیهام .... امّا خیلی زود اونا به یه سراب مبدل شدن و باز من تو را یافتم راستشو بگو از دستِ من خسته نشدی؟! آخه مگه صبرت چقدهِ؟! چند بار باید منو ببخشی؟ چقده باید شاهدِ خبط و خطاهام باشی؟! پس من كی سرِ عقل میام؟! تا كی باید دیوونگیهامو تحمل كنی؟ بذار اعتراف كنم كه توی تمام مدت عمرم دوستی مثِ تو ندیدم، همیشه با محبتات شرمسارم كردی، هر وقت كه از عالم و آدم دلم شكست ... این نوازشهای تو بود كه با سرانگشتانِ محبتآمیز و معجزه گرت، قلب و روحم رو التیام بخشید. هر وقت كه با روی شرمسار و خجل برگشتم تو رو هومنجا دیدم، همونجای همیشگی كه میعادگاه من و توست خوشحالم كه حداقل با همه بدیهام هنوز هم محل قرارمون یادمِه ... آدرسشو از بَرَم ببین اینه .... قلبِ من همیشه قرارگاه من و توست، تو خوبِ من، تو بهترین دوستم .... تو ای مهربونِ من و ای خدا.... میدونی كه من دوست دارم یكی!!! چون این عدد برازندة توست،چون كه تكی و یه دونهای ای خدا |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly