|
|
#1 |
|
(کاربر باتجربه)
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
|
مرا كسي نزاد.خدا زاد!
مرا كسي نزاد.خدا زاد!
نه زان گونه که كسي ميخواست. كه من كسي نداشتم ...كسم خدا بود ! كس ِ بي كسان... در باغ ِ بي برگي زادم و در ثروت فقر غني گشتم و از چشمهی ايمان سيراب شدم و در هواي دوست داشتن دم زدم... و در آرزوي آزادي سر برداشتم و در بالاي غرور قامت كشيدم و از دانش طعامم دادند و از شعر شرابم نوشاندند و از مهر نوازشم كردند؛ تا حقيقت دينم شد و راه رفتنم! و خير حياتم شد و كار ماندنم؛و زيبايي عشقم شد و بهانهی زيستنم! خدايا به من زيستنی عطا كن كه در لحظه ی مرگ بر بي ثمری ِ لحظهاي که براي زيستن گذشته است حسرت نخورم و مردني عطا كن كه بر بيهودگياش سوگوار نباشم! خدايا تو چگونه زيستن را به من بياموز؛خود چگونه مردن را خواهم آموخت ... دکتر شریعتی
|
|
|
|
| برچسب ها |
| مرا کسی نزاد, آزادی, حیات آرزو, خدا, دکتر شریعتی, دکتر علی شرعتی, شریعتی, علی شریعتی, غرور |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
War Dreams Super Perfect Body Scary Nature Lovers School Winner Trick Hi Psychology Lose Addiction Survival Acts The East Travel Near Future Tech How Cook Food Wonderful Search Discommend
Book Forever Electronic 1 Science Doors The Perfect Offers Trip Roads Travel Trip Time Best Games Of Shop Instrument Allowedly